Parturi-kampaamo Paimiossa palveluksessasi

Melenan käsissä värjääntyvät suortuvat, kihartuvat kutrit, lyhenee tukka ja taittuvat tyylikkäimmät kampaukset - vaikka Rock'n Roll teemalla!

Etsitkö joustavaa parturia Paimiosta, Kaarinasta, Piikkiöstä, Liedosta tai muuten Paimion alueelta?

Melenan joustavat aukioloajat ja palvelualtis asenne mahdollistaa notkean palvelun. Koko perheen parturi on hinnoiltaan ystävällinen ja tunnelmaltaan lämmin.

Tule parturiin tai soita kampaaja kotikäynnille. Tai yllätä itsesi ja ystäväsi ja tulkaa yhteiseen muuttumisleikkiin! Jo pienetkin muutokset tutussa tyylissäsi piristävät päivää.

Varaa aika tästä
Image

Miesten tyylikäs parturointi

Yllätä rouva, tyttöystävä, naapurit tai kaverit uudella tyylillä. Sävyt, värit tai pelkästään uusi leikattu hiusmalli piristää myös sinua. Hiustenleikkuun lisäksi teen myös hiusten sävytyksiä tai harmaiden häivytyksiä. Miesten lyhyet hiukset tai pidempien mallien muotoilu hoituvat käden käänteessä.

Parturin / kampaajan kotikäynnit

Melena palveluvalikoimassa ovat myös parturin/kampaajan kotikäynnit esim. liikuntarajoitteisille henkilöille. Tai jos esim. lastenhoitajan saaminen on ongelma, mutta haluat päästä kampaajalle; soita Melena kotikäynnille! Teen leikkuut myös palvelutaloissa ja hoitolaitoksissa sekä vanhainkodeissa.
Varaa aika tästä