Tuotesarjat

Four Reasons

Mutkaton ja monipuolinen hiustuotesarja.

Kotimainen Four Reasons -hiustuotesarja tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita hiusten puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen, yhteistyössä Suomen hiusalan huippunimien kanssa.

Sarjan tehoaineina käytetään luonnosta saatavia ainesosia – aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa, hopealehmusuute antaa tuuheutta ja oliiviuute suojaa hiusväriä, luonnollisesti ravitsevat kasviuutteet sekä proteiinit vahvistavat hentoa suomalaista hiusta antaen elinvoimaista kiiltoa, B5-vitamiini korjaa ja rakennepaikkaa hiusten vaurioita.

Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä luonnonuutteiden kanssa takaavat toimivat tuotteet, joiden hinta yllättää positiivisesti.

Four Reasons Professional

Vie hiustenmuotoilu uudelle tasolle!

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

 

Four Reasons Nature

Pidä luonto lähellä, luonasi. Tanssi sateessa. Ota kengät pois nurmikolla. Tunne tuuli hiuksissasi. Four Reasons Nature -hiustuotesarja on kehitetty korostamaan kauneuttasi luonnollisella tavalla, tuotteiden tehosta tinkimättä. Siinä yhdistyvät vapaus ja vahva tahto luoda parempaa huomista tänään. Sarjalla on ECOCERT® Cosmos Natural -sertifikaatti, eli voit luottaa raaka-aineiden luonnollisuuteen sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuteen. Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon.

 

Four Reasons ColorMask -hoitotuotteet hiustesi hyvinvointiin

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja löydämme yhdessä niistä Sinulle sopivimmat. Kerron mielelläni lisää, kun soitat tai otat yhteyttä.