Tuotesarjat

Four Reasons

Mutkaton ja monipuolinen hiustuotesarja.

Kotimainen Four Reasons -hiustuotesarja tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita hiusten puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen, yhteistyössä Suomen hiusalan huippunimien kanssa.

Sarjan tehoaineina käytetään luonnosta saatavia ainesosia – aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa, hopealehmusuute antaa tuuheutta ja oliiviuute suojaa hiusväriä, luonnollisesti ravitsevat kasviuutteet sekä proteiinit vahvistavat hentoa suomalaista hiusta antaen elinvoimaista kiiltoa, B5-vitamiini korjaa ja rakennepaikkaa hiusten vaurioita.

Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä luonnonuutteiden kanssa takaavat toimivat tuotteet, joiden hinta yllättää positiivisesti.

Four Reasons – Black Edition

Vie hiustenmuotoilu uudelle tasolle!

Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen. Black Edition -sarja tuo ammattilaistason muotoilu- ja viimeistelytuotteet kaikkien ulottuville. Sarjan monipuolisella tuotekokonaisuudella toteutat hiustyylit ja kampaukset arjesta aina hohdokkaimpiin juhlahetkiin. Miksi tyytyisit vähempään?

 

ColorMask -hoitotuotteet hiustesi hyvinvointiin

Color Mask on ainutlaatuinen, sävyttävä tehohoito, joka ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä. Color Mask -tehohoidon sisältämät B5-provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti, ja antavat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon.

Color Mask -tehohoitoa voidaan käyttää värjättyjen hiusten sävyn virkistämiseen värjäysten välillä, sävyn tummentamiseen sekä luonnostaan vaaleiden hiusten kevyeen sävyttämiseen, sävyn tasoittamiseen ja kirkastamiseen.

Saatavana kattava valikoima sävyjä, joita voidaan sekoittaa myös keskenään; voit helposti luoda juuri haluamasi, uniikin mittatilaussävyn. Color Mask on Suomen myydyin tuote omassa kategoriassaan – suosittu sekä kampaajien että kuluttajien keskuudessa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja löydämme yhdessä niistä Sinulle sopivimmat. Kerron mielelläni lisää, kun soitat tai otat yhteyttä.