Olaplex

Hiusten värjäys ja hoito huippulaadukkailla tuotteilla

Käytän värjäysten ja kemiallisten käsittelyjen yhteydessä huippulaadukkaita Olaplexin ja ColorMaskin hoitavia tuotteita. Hiuksesi saavat suojaa, ne voivat paremmin ja värjäys on syvempi, kun hiukset käsitellään oikeanlaisilla hoitotuotteilla.

Olaplex – uudenlaista suojaa hiuksillesi

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

Tervetuloa värikäsittelyyn ja hiusten hyvinvoinnin hoitoon. Kerron mielelläni lisää, kun soitat tai otat yhteyttä.