Kuvankaunis – Minnan tarina

Kuvankaunis-projektissa ollut Minna kertoo kokemuksestaan

Minnan tytär Noora oli ihan ensimmäinen Kuvankaunis-mallini. Hän innostui asiasta niin paljon, että ehdotti Minna-äitäänkin kokeilemaan ja siitä se lähti! Noora sanoi: ” Tää on meidän äitin juttu.”

”Aina olen halunnut nähdä miten joku minua tuntematon muuttaisi/uudistaisi minut. Ilman että pysytään jossain tietyssä muotissa. Innostuin heti kun kuulin mahdollisuudesta, koska olen vasta viime vuosina (pitkän liiton eron jälkeen) ymmärtänyt että minussakin voi olla jotain persoonallisen kaunista läskeineni ja ryppyineni. Olen katsonut peiliinkin ihan eri tavalla kuin ennen, eli se ensimmäinen luomukuva, jonka lähetin niin en olisi vielä pari-kolme vuotta sitten voinut edes ajatella näyttäväni sitä kenellekään. Muistutin roviolle joutuvaa vanhaa noitaa… Halusin löytää itsestäni sensuellin, aikuisen seksikkään naisen joka antaa mielikuvitukselle tilaa muttei kuitenkaan tyrkytä itseään kenellekään.”

Minna jatkaa: ”Olen pitkään kuvitellut että naisellisuuteni perustuu metrin pitkiin hiuksiin, joiden hoitaminen oli hankalaa mutta lyhemmät (silti normi mittapuun mukaan pitkät) ja silmääni miellyttävän värjäyksen ansioista olen ollut valtavan tyytyväinen uusiin helppohoitoisiin kutreihini. Ihanaa, että joku näkee itselleni sopivan värin kerta vilkaisulla, eikä ala vain värjätä värjäämisen ilosta. Pari kertaa aikaisemmin minua on meikattu, mutta jostain syystä olen aina näyttänyt venäläiseltä maatuskalta ja nyt kun näköjään oikea ammattilainen teki taikojaan ilman piiitkiä ikäviä ylös ja alas tuijotuksia niin VAU !!! Nähdessäni peilikuvani olisin voinut Rakastua itseeni! ️ Eikä kuuluisa hankala ja huono ihoni ollut ollenkaan ammattilaiselle haastava. Päinvastoin.  Voi kun olisi mahdollisuus useammin päästä taitavan, parhaita puolia korostavan meikkitaiturin käsittelyyn. Silmätkin olivat kauniit ja suuret  Upeat! Yleensä ne on rajattu mustalla pieniksi siansilmiksi muiden toimesta.”

Mallina oleminen oli minulle täyttä heittäytymistä mukavuusalueeni ulkopuolelle. En ole selfie- enkä muutenkaan poseeraus-ihminen. Yleensä valokuvissakin olen hartiat lysyssä ja olemus muutenkin muistuttaa puolityhjää perunasäkkiä… Nyt tiedän miten kuuluu seisoa valokuvissa näyttämättä yliposeeravalta, mutta näyttävältä omalta ryhdikkäältä itseltään. Olen suu vaahdossa kehunut ihmisille että tämä on SE kerran elämässä juttu; saat olla oma itsesi ja silti olla ihan joku muu keikkuessa korkkareilla, hiukset hienosti, meikattuna ja pukiessa päällesi jotain, mitä et muuten koskaan edes ajattelisi pukevasi. Kun näet ensimmäisen onnistuneen kuvan itsestäsi, jossa et ole maha pystyssä kaksoisleuka tyrkyllä  niin itseluottamus alkaa kohota 0-100 aika vauhtia  Ja se fiilis jatkui vielä pitkään jälkeenkinpäin. Eikä ole vieläkään takaraivosta kadonnut.”

 

”Kuvat olivat aivan fantastisen upeita ! Jo pelkästään kotimatkalla ajaessani otin itsestäni jopa selfien jonka lähetin lapsilleni ja muulle lähipiirilleni . Vastaanotto oli huikea! Ja kun sain ekan kuvani kuvaajalta niin samantien laitoin sen facebook-sivuilleni mitä ei usein tapahdu….Vau! Kaunis! En meinannut tunnistaa ! Pyöreämmät posket niin kävisit Meiju Suvaksesta! Hot mama! Saaks näitä kloonattua ?! Wau mikä nainen ! Kuumapuuma! Upea bööna! Siinä joitain kehuja sivuiltani.  Yhteistyö kuvaajan kanssa oli helppoa, koska hän osasi asiansa ja ihanaa oli sanoa kaikille ettei photoshopattu vaan valoilla ja varjoilla tuli näin täydellinen tulos. Moni ikäiseni on kysellyt tietoja sessiosta, koska meikäläisille tulee ensi vuonna viiskymppiä mittariin ja naiset ovat alkaneet miettiä tästä itselleen lahjaa. Jokaiselle olen suositellut heittäytymistä taikuri-tiimin käsiin ja jättämään kaikki ennakkoluulot kotiin. Aion itse ottaa jossain kohtaan uusiksi jos se on mahdollista ja rakentaa pari kolme ”roolihahmoa”. Esim. burleski tyyppinen, virkanainen ja sitten se nahka-asuinen ruoskanheiluttaja, tms… Kyky muuntautua joksikin toiseksi ei ole helppoa mutta nyt uskon että teidän ammattitaitoisen ja ensiluokkaisen mahtavan tiimin kanssa se onnistuu.”

 

Tervetuloa ”taikuritiimin” käsittelyyn! Kerron mielelläni lisää, kun soitat tai otat yhteyttä.