Geelikynnet

Geelikynnet Melenalta Paimiosta

Geelikynnet ovat suosittuja, koska ne eivät vahingoita omaa kynttä, mutta näyttävät ja tuntuvat lähes samalta kuin luonnolliset kynnet. Geelikynnet ovat tasapituiset ja siistit, eivätkä ne liuskoitu, katkeile tai lohkeile.

Kynnet tehdään siten, että geeli kovetetaan UV- tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa oman kynnen päälle luonnollisen, suojaavan geelikuoren. Geeli voidaan laittaa joko oman kynnen päälle tai kynteen voidaan tehdä pituutta muotilla, jota minä käytän työssäni.

Eroon kynsien pureskelusta

Geelikynnet ovat hajuttomia ja myrkyttömiä. Geelikynsien etuna on myös kynsien joustavuus ja vahvuus. Kynnet eivät kellastu ja ne suojaavat tehokkaasti omaa luonnollista kynttä. Liuskoittuville ja hauraille kynsille geelikynsistä on huomattava apu. Kynsiään pureskeleville geelikynnet sopivat myös mainiosti, koska geelikynsien pureminen on vaikeaa. Geelikynsien avulla voi jopa päästä eroon kynsienpureskelutavasta.

Geelikynsien huolto

Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Kynsien huoltoväli on yksilöllinen ja riippuu pitkälti omien kynsien kasvuvauhdista, kotihoidosta ja siitä, miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Geelikynsiä on joka tapauksessa hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta kynnet pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina. Keskimääräinen huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. 3-5 viikossa kynnet kasvavat sen verran, että geeli ei enää pysty tukemaan tarpeeksi omaa kynttä, ja geeli on näkyvästi kasvanut kynnestä ulos. Kynsien huollossa vanhaa geeliä viilataan tarpeen mukaan, uutta geeliä lisätään ja kynnet muotoillaan halutulla tavalla tai tehdään kokonaan uudet geelaukset.

Luonnolliset geelikynnet

Käytän Bio Sculpturen geelejä. Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja.
 Joustava ja luonnollinen tuotesarja tukee kynnen luonnollista kasvua, eikä vahingoita omaa kynttä missään työvaiheessa. Bio Sculpture -geelillä voin huolitella kynnet kauniiksi kaikkiin elämäntilanteisiin. Teen pidennykset ilman liimoja vain geelin, ja tarvittaessa silkin avulla, joten pystyn välttämään ylimääräisiä allergeeneja ja tarjoamaan terveellisemmän ja hellävaraisemman tavan hoitaa kynsiä. Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella, joten voit koska tahansa halutessasi pitää taukoa tai vaikka luopua kokonaan geelikynsistäsi. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän. Tuotesarja on kliinisesti testattu.

Varaa aikasi kynsien laittoon vaikka heti

 

melena-geelikynnet